Lahjoituksella tuet
lastenosaston toimintaa

Näin lahjoitat

Hyvän Tuulen Golf

Hyvän Tuulen Golf on kerännyt lapsille rahaa yli 20 vuoden ajan, aluksi Sippulanniemen kentällä ja myöhemmin mukaan tuli vahvasti Laukaan Peurunkagolf. Nämä kaksi golf-klubia innokkaine pelaajineen antavat kilpailun tuoton (jonka pelaajat maksavat) Lastulle ja monet yritykset antavat lisäksi palkintoja ja huutokauppatavaroita lisätuloiksi. Suuri määrä vapaaehtoisia tekee joka vuosi paljon työtä tapahtuman hyväksi.

Tapahtuman isä ja ideoija on Torsti Tiilikainen, joka itse työskenteli pitkään Haukkalan sairaalassa, jonne varoja aluksi ohjattiin. Torstilla on siis vahva tieto, miten lasten ja nuorten hoitoa ja harrastuksia voidaan vahvasti tukea pienilläkin summilla.

Jyväshovi on vahvasti mukana gaala-illan tukemisessa ja aiemmin ovat myös Alexandra ja Alba olleet mukana juhlapaikkoina. Suuri määrä valtakunnan julkkiksia on ollut vuosien saatossa mukana ja tänä kesänä mukaan olivat mm. Pepe Willberg ja hänen huippuyhtyeensä, Pirjo Nuotio Maikkarin Uutisista, Vicky Rosti sekä Riki Sorsa.

Lahjoita

Voit kohdentaa lahjoituksesi halutessasi. Viime vuonna lahjoitetuista varoista 97% meni suoraan lapsille.

Lahjoita

Keräyskohteet

Lastenosastoilla on jatkuvasti suuri menekki pienillä reippauspalkinnoilla, joita voivat olla esim. pienet figuurihahmot, vihkot, kynät, kumit jne.

Lue lisää keräyskohteista