Lahjoituksella tuet
lastenosaston toimintaa

Näin lahjoitat

Teatteri Capellen Aureelia-nukketeatteriesityksiä

Teatteri Capellen Aureelia-nukketeatteriesityksiä lastenosastolla viitenä tiistaina alkaen 18.10.16. Tarina, nuket ja esitys Ilona Lehtoranta. Esityksiä tukee Lastu ry:n lisäksi Taiteen edistämiskeskus. "Aureelia-keiju on iloinen ja taitava lentäjä. Tuulenhenkien lailla hän liitää ilmassa ja auttaa kukkia kasvamaan ja kikoistamaan. Eräänä päivänä myrkyisänä päivänä Aureelia loukkaa siipensä, eikä pääse lentoon. Kun hätä on suurin, Aureelia saa apua ystäviltään."

Lahjoita

Voit kohdentaa lahjoituksesi halutessasi. Viime vuonna lahjoitetuista varoista 97% meni suoraan lapsille.

Lahjoita

Keräyskohteet

Lastenosastoilla on jatkuvasti suuri menekki pienillä reippauspalkinnoilla, joita voivat olla esim. pienet figuurihahmot, vihkot, kynät, kumit jne.

Lue lisää keräyskohteista

Tänä vuonna ei joululahjalistoja, vaan...

Vastasyntyneiden osastolla tervehtii Lastu ry:n viime jouluksi lahjoittama valoporo. Se on varma merkki joulun tulosta.
Moni lahjoittaja on halunnut joulun alla tuoda lahjapaketteja lastenyksiköille, toteuttaa lastenosastojen joululahjatoiveita. Tänä vuonna jätämme joululahjatoivelistat tekemättä. Uuteen sairaalaan muutetaan noin vuoden kuluttua ja sinne ei lastenosastolta leluja mukana siirretä.


Mikäli tänä vuonna haluat muistaa lastenyksiköitä ja lapsipotilaita joulumuistamisilla, toivoisimme tavaran sijasta esimerkiksi pieniä lahjakortteja kauppoihin elokuvalippuja, pieniä reippauspalkintoja... Näillä voisimme ilahduttaa eri-ikäisiä lapsipotilaita tulevana vuotena odotellessa muuttoa uuteen sairaalaan.