Lahjoituksella tuet
lastenosaston toimintaa

Näin lahjoitat

Lastenosasto

Tämä osasto sijaitsee Sairaala Novan 5. kerroksessa. Osastolla hoidetaan infektioita sairastavia lapsia, äkillisesti muuten sairastuneita lapsia, kirurgisia potilaita ja tutkimuspotilaita. Lasten ikä vaihtelee imeväisikäisistä 15- vuotiaisiin nuoriin. Lastenosastolla hoidetaan vuosittain noin 1000 lasta.

Lapsi/nuori ja perhe osastolla

Sairaalassa ollessaan lapsi/nuori tarvitsee läheisen ihmisen tukea ja huolenpitoa tunteakseen olonsa turvalliseksi ja saadakseen mahdollisimman myönteisen kokemuksen sairaalassa-olostaan.

Vanhemmat ovat lapsensa parhaita asiantuntijoita. Vanhempien ja osaston henkilökunnan välinen yhteistyö onkin hoidon onnistumisen kannalta ensiarvoisen tärkeää.Toisen vanhemmista on mahdollista yöpyä osastolla lapsen kanssa.

Osaston ajanvietetoiminta

Osastolla lapset voivat käydä leikkimässä hoitokeskuksen tiloissa lastenosaston vieressä. Infektioita sairastavat lapset eivät voi poistua huoneestaan.

Vanhempien jaksaminen

Vanhemmilla on mahdollisuus käydä keittämässä kahvia hoitokeskuksen tiloissa. Samassa paikassa on jääkaappi vanhempien eväille sekä mikroaaltouuni.
Vanhemmilla on mahdollisuus käydä syömässä sairaan ravintola Poukamassa tai kahvila Solinassa sairaalan 1. kerroksessa.

Tarkempia tietoja lastentautien yksikön toiminnasta saat sairaalan kotisivuilta www.ksshp.fi

Lahjoita

Voit kohdentaa lahjoituksesi halutessasi. Viime vuonna lahjoitetuista varoista 97% meni suoraan lapsille.

Lahjoita

Keräyskohteet

Lastenosastoilla on jatkuvasti suuri menekki pienillä reippauspalkinnoilla, joita voivat olla esim. pienet figuurihahmot, vihkot, kynät, kumit jne.

Lue lisää keräyskohteista