Lahjoituksella tuet
lastenosaston toimintaa

Näin lahjoitat

Yhdistys ja hallitus

Yhdistys

Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki ry. perustettiin vuonna 1993 keväällä. Yhdistyksen tavoitteena on hankkia lahjoitusvaroin leikki-, harrastus- ja opiskeluvälineistöä sekä laitteistoa keskussairaalan lastenosastoille.

Lahjoitusvaroin tuetaan myös kuntoutustoimintaa ja erilaisia kursseja sekä lasten ja henkilökunnan yhteisiä tapahtumia. Vuonna 2006 yhdistys tuki lastenosastoilla kerran viikossa järjestettyä taide- ja musiikkitoimintaa.

Lahjoituspäätökset tekee yhdistyksen hallitus joka kokoontuu kerran kuukaudessa käsittelemään osastoilta tulleita anomuksia. Hallituksen valitsee vuosikokous joka ajoittuu vuoden maaliskuulle. Vuosikokouksista ilmoiteaan lehdissä ja nettisivuilla.

Jotta toiminta yhdistyksessä näkyisi myös ulkopuolelle, yhdistys harjoittaa valistus-, tiedotus ja julkaisutoimintaa. Yhdistys järjestää kulttuuritilaisuuksia, arpajaisia ja rahankeräyksiä. Lisäksi yhdistys aktivoi kansalaisjärjestöjä ja yksityisiä kansalaisia järjestämään tempauksia yhdistyksen hyväksi.

Yhdistyksen periaatteena on, että lahjoittaja tietää mihin lahjoitus menee tai mitä sillä hankitaan. Tätä periaatetta noudattaen lahjoitusten kohteen näkyvät sekä pöytäkirjoissa että myös nettisivuilla.

Hallitus 2022

Puheenjohtaja Joni Vesalainen; joni(at)jjk.fi

Sihteeri Eva Aaltonen; evas.aaltonen(at)gmail.com

Rahastonhoitaja Terttu Virtanen; terttu.virtanen(at)outlook.com

Varapuheenjohtaja Antti Niskanen; antti.niskanen(at)jkl.fi

Maiju Mäkelä

Matti Halttunen

Turkka Saarikoski

Veikko Nyberg; veikko.nyberg(at)elisanet.fi

Asiantuntija-/kunniajäsenet

Anja Nuuja

Veikko Nyberg

Sini Louhivuori

Tulevat kokoukset

 

 

Lahjoita

Voit kohdentaa lahjoituksesi halutessasi. Viime vuonna lahjoitetuista varoista 97% meni suoraan lapsille.

Lahjoita

Keräyskohteet

Lastenosastoilla on jatkuvasti suuri menekki pienillä reippauspalkinnoilla, joita voivat olla esim. pienet figuurihahmot, vihkot, kynät, kumit jne.

Lue lisää keräyskohteista